Wie is Glassby?

Maak kennis met Glassby

Glassby is een online leverancier voor glas. Wij willen je graag inspireren en de toepassingen laten zien waarin glas gebruikt kan worden. Bezoek bijvoorbeeld eens onze inspiratie pagina voor badkamers of glazen keukenachterwanden. Hier vind je onder andere ook welke voordelen glas heeft ten opzichte van bijvoorbeeld tegels. Onze glasproducten worden gebruikt voor in de keuken, badkamer maar ook als decoratie voor je interieur (bijvoorbeeld woonkamer of slaapkamer). Of het nu gaat om een standaard keukenachterwand of een glazen achterwand op maat, bij ons ben je aan het juiste adres. Online glas bestellen zo gemakkelijk mogelijk maken. Dat is ons doel. Glassby is een intiatief van AGC Glass Europe.

Over AGC

AGC Glass is wereldwijd de grootste en duurzaamste glasproducent.

AGC Glass Europe produceert en verwerkt vlakglas voor de bouwsector. AGC Glass Europe is de Europese tak van AGC Asahi Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld. Alle entiteiten van AGC hanteren dezelfde vier kernwaarden om de Missie Vooruitzien, bouwen aan een wereld met meer glans te vervullen.

Innovatie & Operationele uitmuntendheid
In het R&D Center van AGC werken 250 researchers en technici dagdagelijks aan de verbetering van onze producten en processen.

Diversiteit
De culturele diversiteit van ons personeel wordt in de hele AGC groep beschouwd als een bron van verrijking en vooruitgang voor de organisatie en gerespecteerd op alle niveaus in het bedrijf.

Milieu
AGC Glass Europe streeft naar een evenwicht tussen duurzame en economische ontwikkeling, en de voortdurende verbetering van rentabiliteit, comfort en veiligheid, esthetiek en milieu-impact.

Integriteit
AGC hanteert een wereldwijde gedragscode, die concrete bepalingen over het naleven van wetten, ethische normen en beleidslijnen bevat, en die door alle medewerkers van AGC, in hun dagelijkse activiteiten wordt nageleefd.

AGC in Nederland - glashandel en productie

Met zeventien glashandels, drie productiebedrijven en een hoofdkantoor beschikt AGC in Nederland over een uitstekende landelijke dekking. En dit vinden wij erg belangrijk. Wij zijn er namelijk voor jou.

Ons hoofdkantoor is AGC Nederland B.V., Enterseweg 15, 7471 SB GOOR.